Wednesday, March 9, 2011

Sesi Teh Tarik Bersama Geng eX-UTMViking's

26 Februari 2011
Burger King Extreme Park, Shah Alam

Walaupun tajuk post ini Sesi Teh Tarik, namun tiada sesiapa pun yang ‘order’ teh tarik kerana restoran Burger King tidak menyajikan minuman itu. Kami lepak di suatu sudut yang dikhaskan untuk jamuan harijadi, kebetulan masa itu tempat itu tiada tempahan. Agak lama juga berborak, bergelak ketawa, mengarut meleret², melayan gelagat si comel(biasanya ibu² yang lebih²). Ada juga agenda dibincangkan untuk aktiviti akan datang. Ini juga masa yang sesuai untuk si bujang mengedarkan kad jemputan perkahwinan mereka. Melihat keletah anak² yang sudah pandai bermain sesama mereka membuat aku bertanya kepada diri sendiri; adakah mereka akan terus bermain bersama² apabila umur mereka meningkat remaja kelak, sedang ibu bapa mereka masih terus berhubung seperti sekarang…


PhotobucketPhotobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
Ayoyo

Photobucket


Photobucket


PhotobucketPhotobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
Haha, muka Mifzal memang tak boleh blah..blushing

Photobucket
Ish..ish..ish, ibu-ibu ni dah pandai kenen² kan anak, gigi pun masih lembut lg..

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
Practice makes perfect


2 comments:

  1. wah..dah survey calon menantu ke bro???

    ReplyDelete
  2. aku dah stat survey sampai 25 tahun akan dtg..

    ReplyDelete